"Це ді-джей": Леся Нікітюк розповіла про свого ексбойфренда та вперше показала їхнє спільне фото

Українська телеведуча Леся Нікітюк не з тих, хто відверто та охоче розповідає про особисте життя, передають Патріоти України.

Знаменитість тримає його за сімома замками. Зокрема, ведуча взагалі нічого не розповідає про свої стосунки, а тим більше не показує коханих. Однак цього разу Леся Нікітюк привідкрила завісу особистого життя і пригадала колишніх обранців.

Телеведуча розповідала, як в юності доглядала за волоссям та опублікувала архівні кадри з тих часів. На одному зі знімків Леся Нікітюк позувала з хлопцем, який був ді-джеєм. Як зазначила знаменитість, вона тоді перебувала з ним у стосунках. До слова, на архівній світлині Лесі Нікітюк було 17 років.

"Це ді-джей, з яким я зустрічалася", - коротко поділилася знаменитість.

Утім, на цьому одкровення Лесі Нікітюк закінчилися. Наразі взагалі нічого не відомо про особисте життя зірки, окрім того, що вона не заміжня. Ведуча ретельно приховує всі подробиці. Тож, не відомо, чи вільне серце Лесі Нікітюк, чи вона має поруч другу половинку.

Помер знаменитий американський актор, голос котрого знав увесь світ

вівторок, 10 вересень 2024, 8:39

У віці 93 років помер американський актор Джеймс Ерл Джонс, який озвучував персонажа Дарта Вейдера у Зоряних війнах, передають Патріоти України з посиланням на АР. . Смерть підтвердив агент Баррі МакФерсон, зазначивши, що Джонс помер у своєму будинку ...

"Не живемо разом вже понад рік": Валід Арфуш вперше назвав причину розлучення з дружиною, яка звинуватила його в зраді

вівторок, 10 вересень 2024, 7:48

Медійник та бізнесмен ліванського походження Валід Арфуш вперше прокоментував розлучення з дружиною, дизайнеркою Лідією Петровою, яка звинуватила його в зраді, передають Патріоти України. Знаменитість підтвердив, що офіційно розірвав шлюб. За словами А...