"Це днище": Російський співак принизив Потапа і Настю Каменських - розгорівся скандал (відео)

Російський співак Сергій Лазарєв гнівно пройшовся по пісні Потапа і Насті Каменських. Артиста обурив новорічний хіт артистів "Від сосни", передають Патріоти України.

На російському шоу "Мизикаліті", яке веде Максим Галкін, Лазарєв оцінював новорічні пісні й вельми негативно висловився про роботу Потапа і Каменських.

Співак бурхливо відреагував на композицію, він махав руками, випинав очі й сміявся, прикриваючи обличчя. Гримаси Лазарєва подобалися гостям студії, ведучий шоу Максим Галкін заохочував образливу поведінку артиста і сам підбивав його до критики Потапа і Каменських.

Лазарєв зазначив, що він поважає українських зірок і знає, наскільки якісну музику вони можуть робити. Однак ця пісня його обурила. "Це прямо днище, я вважаю. Просто так каламбурити це прямо себе не поважати", - заявив Лазарєв.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...