"Це дуже боляче": Важкохвора Катерина Тишкевич показала страшні рубці на тілі після сепсису

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка днямиозвучила свій діагноз, показала рубці, які залишилися в неї на руці після сепсису, передають Патріоти України.

В сторіз своєї сторінки в Instagram артистка розмістила коротке відео з кабінету косметолога. До спеціаліста Катерина звернулася, аби за допомогою процедур прибрати наслідки хірургічного втручання:

"Сьогодні вперше проходила лазер і ін’єкції в руці. Щоб хоч трошки прибрати наслідки операції після сепсису. Саму жесть викладати не буду, але це дуже боляче", - поділилася Тишкевич.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сацз влаштувала пікнік з подругою у вишука не ій білизні (фоиофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...