"Це дуже смішна цифра": Акторка Катерина Кістень зізналась, на які гроші живе у Швеції та чи отримує соціальну допомогу

Зірка серіалу "Слуга народу", акторка Катерина Кістень, яка нещодавно розповіла про коханого-іноземця, зізналась, на які кошти живе у Швеції та чи отримує соціальну допомогу, передають Патріоти України.

Знаменитість ще на початку повномасштабної війни оселилася в Стокгольмі. Місто для життя неабияк дороге, та деякий час Кістень отримувала грошову допомогу, хоч і в невеличкому розмірі. Також акторка може безкоштовно користуватися громадським транспортом і не витрачає кошти на оренду квартири.

"Виплати я давно вже не отримую. Це була виплата – 61 крона на день. Це дуже смішна цифра, бо 61 крона – це 6 євро. Ця виплата припиняється, якщо ти отримуєш десь якийсь фінансовий дохід. А в мене був івент, де мені дали невеличкий гонорар. Житло і транспорт поки безкоштовні", - поділилася артистка вінтерв'ю Славі Дьоміну.

Катерина Кістень розповіла, що живе на заощадження, які накопичила ще в Україні. Окрім того, акторка намагається трохи заробляти, а також не відмовляється від допомоги.

"Я та людина, яка веде доволі аскетичний спосіб життя. Я гроші не тринькаю. У мене завжди були якісь запаси. На моїх українських запасах, які були зароблені на кіно, існую я і допомагаю моїй сім'ї. Тут я намагаюся вирішувати питання різними можливостями. Тут є допомога, яку я приймаю, не фінансова. Тут я теж заробляю", - розповіла знаменитість.

На місяць Кістень витрачає менше тисячі євро. Загалом, частину грошей акторка переказує мамі, яка перебуває в Україні. Також артистка витрачає на подорожі. За словами знаменитості, вона намагається заощаджувати та бути економною.

"Я витрачаю менше тисячі євро на місяць. Я, до речі, більше витрачаю на поїздки. Наприклад, зараз я буду вивозити маму на деякий час. Їй просто критично необхідно відпочити, бо в неї вже нерви не витримують. Витрачаю на мої якісь поїздки", - додала артистка.

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...