"Це дуже важко": Ольга Сумська вперше прокоментувала скандал довкола її доньки, яка живе в Росії та заробляє там "криваві рублі"

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше прокоментувала гучний скандал, що не вщухає вже понад два роки, навколо її доньки, а за сумісництвом і колеги Антоніни Паперної, передають Патріоти України.

Друга після повномасштабного вторгнення залишилися жити в Москві, а не так давно ще й похизувалася зйомками в російському серіалі, що, в принципі, зробила не вперше. Племінник Сумської і двоюрідний брат Паперної – актор Вʼячеслав Хостікоєв – різко відреагував на цей прецедент, заявивши, що кузина "заробляє криваві рублі".

Українці чекали на коментар від Сумської, і та його дала, запевнивши, що відчуває біль, каяття та спокуту. Акторка заявила, що її зможуть зрозуміти лише ті матері, діти яких також знаходяться в країні-терористці. Такі коментарі прозвучали від народної артистки України в коментарі "ЖВЛ.

Сумська також зізналася, що дуже сумує за онуками і хотіла б їх побачити. "Знаєте, які почуття сьогодні панують у моїй душі? Біль, розпач, туга, каяття, спокута. Мене зрозуміють тільки ті матері, діти яких там. Це дуже важко. Я не маю жодного права виправдовуватися, щось комусь доводити, тому що я бачу знедолених нещасних матерів, батьків, які втратили своїх дітей. Просто треба молитися, аби обійняти своїх дітей та онуків. Тому що я бабуся, і це моє продовження. Я дуже сумую за ними", – поділилася Сумська. Утім, коментарів стосовно зйомок Паперної в російських проєктах та її заробітку в РФ від Сумської так і не прозвучало.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...