"Це джерело заспокоєння": Кейт Міддлтон мала приватний обід з королем Чарльзом перед оприлюдненням новини про рак

42-річна принцеса Уельська та її свекор, 75-річний король, вже почали лікування від раку, коли зустрілися за обідом - напередодні того, як Кейт повідомила в особистому відеозверненні про те, що у неї діагностували захворювання, передають Патріоти України.

Оскільки лікування Чарльза розпочалося 5 лютого, і Кейт також проходить курс лікування, вони мають спільний досвід у цій сфері, як зазначає джерело у палаці.

Принцеса Кейт і король Чарльз мають спільні інтереси, крім того, Чарльз завжди мав дуже добрий зв'язок з нею, каже Саллі Беделл Сміт, автор книги «Георг VI і Єлизавета: Шлюб, що врятував монархію», пише People.

«Вона цікавиться мистецькими речами і цінує мистецтво і культуру, тому має спорідненість з королем, — розповідає Сміт в інтерв'ю People. — Очевидно, що у них є щось спільне, і це може тільки зблизити їх. Це джерело заспокоєння і розради для них обох».

Тим часом лікування короля добре прогресує, повідомляє видання. Поінформоване джерело додає, що вони з Кейт планують вести літній щоденник подій, і що все буде «залежати від поточних порад лікарів».

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...