"Це джерело заспокоєння": Кейт Міддлтон мала приватний обід з королем Чарльзом перед оприлюдненням новини про рак

42-річна принцеса Уельська та її свекор, 75-річний король, вже почали лікування від раку, коли зустрілися за обідом - напередодні того, як Кейт повідомила в особистому відеозверненні про те, що у неї діагностували захворювання, передають Патріоти України.

Оскільки лікування Чарльза розпочалося 5 лютого, і Кейт також проходить курс лікування, вони мають спільний досвід у цій сфері, як зазначає джерело у палаці.

Принцеса Кейт і король Чарльз мають спільні інтереси, крім того, Чарльз завжди мав дуже добрий зв'язок з нею, каже Саллі Беделл Сміт, автор книги «Георг VI і Єлизавета: Шлюб, що врятував монархію», пише People.

«Вона цікавиться мистецькими речами і цінує мистецтво і культуру, тому має спорідненість з королем, — розповідає Сміт в інтерв'ю People. — Очевидно, що у них є щось спільне, і це може тільки зблизити їх. Це джерело заспокоєння і розради для них обох».

Тим часом лікування короля добре прогресує, повідомляє видання. Поінформоване джерело додає, що вони з Кейт планують вести літній щоденник подій, і що все буде «залежати від поточних порад лікарів».

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...