"Це я ще мовчу про дітей і статеве виховання": Alyona Alyona в нюдовій білизні і ботфортах знялася в новій пародії (фото)

Українська реп-виконавиця і авторка пісень Alyona Alyona показала фото, на якому позувала у білизні та лакових ботфортах. Цього разу вона спародіювала ще одну знаменитість. Відповідні кадри артистка виклала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Вона була зображена в білизні бежевого кольору, довгих чоботях і з об'ємною квіткою в руці. Волосся у співачки було розпущене, а підкреслили образ яскраві аксесуари: наручний годинник, сережки та кольє на шиї. За допомогою нової пародії виконавиця зачепила тему, яка для багатьох є некомфортною, – тему сексу.

"Секс – це те, про що соромно/страшно говорити більшості з нас. Усе починається з дитинства: спочатку нам не можна говорити про це з батьками, соціум також соромиться, потім із коханою людиною не виходить. Це я ще мовчу про дітей і статеве виховання, якого в Україні просто немає. Я вважаю, що не треба боятися сексу, про це потрібно говорити. Як дорослим між собою, так і дорослим зі своїми дітьми", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Alyona Alyona повністю роздяглася і спародіювала Кім Кардаш'ян. Вона позувала лише в капронових колготках, прикривши інтимні частини тіла руками. Аналогічне фото раніше зробила американська акторка і модель Кім Кардаш'ян.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...