"Це хороший хлопець": Тіна Кароль розповіла про нові стосунки (відео)

Українська співачка Тіна Кароль дала відверте інтерв'ю, у якому розповіла про зміни у творчості, а також поділилася особистим життям. Вона зізналася, що в житті є хороший хлопець, про якого вона пише пісні, повідомляють Патріоти України.

Тіна Кароль нещодавно приголомшила прихильників зміною сценічного іміджу. Також кардинально змінилася й творчість артистки. Окрім цього завжди цікавлять подробиці особистого життя, які виконавиця тримає якомога далі від сторонніх очей.

Тіна Кароль про нові стосунки

Виконавиця завжди уникає відповіді на запитання, що стосуються нових стосунків. Днями були роковини з дня смерті її чоловіка Євгена Огіра. Тоді Тіна оприлюднила архівне фото покійного коханого і зазначила, що вона належить Євгену в безмежності.

А ось в інтерв'ю зі Славою Дьоміним Кароль зізналася, що в її житті є хороший хлопець, про якого вона співає пісні. Однак більше подробиць знаменитість не розголошувала. Також Слава запитав виконавицю, що їй найбільше подобається в чоловіках: брутальна борода, стильна борода чи гладка лисина. "Чоловік або подобається, або ні", – наголосила Тіна.

"Перепробувала все": Важкохвора Катерина Тишкевич розкрила подробиці свого лікування

понеділок, 15 квітень 2024, 14:30

Українська акторка Катерина Тишкевич розкрила нові подробиці свого лікування від тяжкої хвороби, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що пішла на прийом до нового невролога. Лікар зазначив, що в Катерини дійсно складно си...

Монарші негаразди по-данськи: Королева Мері підігріла чутки про велику сварку з королем Фредеріком, - британські ЗМІ

понеділок, 15 квітень 2024, 9:40

Рівно за місяць, 14 травня, король Данії Фредерік і його дружина, королева Мері, відзначать 20-ту річницю весілля. Однак останнім часом подружжя уникає спільних появ на публіці після того, як у листопаді минулого року монарх спровокував чутки про роман...