"Це Люба Успенська?": Ані Лорак налякала мережу опухлим обличчям після філерів та пластики (фото, відео)

Відома співачка з України Ані Лорак, яка зараз проживає та будує кар'єру в Росії, поділилася з шанувальниками відео, яке викликало бурхливе обговорення у мережі. Фанати пишуть, що артистка дуже змінила обличчя за допомогою пластики та численних ін'єкцій, чим зіпсувала свою природну красу, зазначають Патріоти України.

Під роликом, який вокалістка опублікувала на особистій сторінці в Instagram, Кароліну (справжнє ім'я співачки) порівняли з Любов'ю Успенською та Машею Распутіною. Фанати припустили, що через 10 років вони зовсім не впізнають зірку.

На відео Лорак звертається до своїх білоруських слухачів, анонсуючи концерт у Мінську. Там співачка виступатиме із шоу The Best 16 грудня. Перед фоловерами вона постала у мерехтливій сукні з великим розрізом, яка дуже ефектно підкреслила її талію. Образ доповнювали масивні срібні сережки та акуратно вкладене волосся. Проте багатьох глядачів не вразили ні фігура знаменитості, ні яскраве вбрання. Вони звернули увагу на обличчя, яке 43-річна вокалістка помітно "підкоригувала"

"Що буде з цією прекрасною леді через 10-20 років? Ми її не впізнаємо", "Що з обличчям? Навіщо себе так міняти?", "Це питання до візажиста... Невдалий колір помади. На концертах – інша людина", "Ну так "Діви" не хочуть старіти, от і молодять себе вічно", "Це Люба Успенська?", "Вся надута, як гумова лялька", "Яка вона молоденька гарна була. А тепер як Успенська, Лобода та Распутіна. Втратила індивідуальність" – залишали коментатори свої "компліменти" під публікацією Лорак.

Коротко про знаменитість:

  • Ані Лорак (Кароліна Куєк) – 43-річна українська співачка, народна артистка, яка проживає та виступає в РФ, родом із Чернівецької області.
  • Найвідоміші пісні: "Розкажи", "Три звичні слова", "З першого погляду", "Мрій про мене", "Мої бажання", "Повільно", "Божевільна" тощо.
  • Має премії "Золотий грамофон", "Співачка року", "Пісня року", "Золота шарманка" та інші.
  • Була у відносинах із продюсером Юрієм Фалесою, бізнесменом Муратом Налчаджіоглу та саунд-продюсером Єгором Глібом. Є донька Софія.

"Мені було вісімнадцять років": TAYANNA відверто зізналася, навіщо публічно розповіла про роман з відомим одруженим продюсером

неділя, 28 квітень 2024, 21:28

Українська співачка TAYANNA зізналася, чому після однієї дуже особистої історії, яка стала публічною, тепер вважає, що "не завжди потрібно говорити всю правду". Мова йде про роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком, передають Патріоти України. ...

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...