"Це місце, куди я їздила з дитинства": Українська співачка в інтерв'ю Собчак сказала, чий Крим (відео)

Популярна українська співачка ЛУНА (Крістіна Герасимова) нагадала всім своїм фанатам, що Крим - це Україна. Про це артистка сказала під час інтерв'ю Ксенії Собчак на YouTube-каналі "Осторожно: Собчак", передають Патріоти України.

Що ЛУНА сказала про Крим

За словами Луни, у неї немає завдання догодити громадянам РФ своєю позицією щодо анексованого півострова. "Коли мене запитують: "Чий Крим?", я кажу, що Крим - це Україна. У моєму розумінні це місце, куди я з самого дитинства їздила з мамою і татом", - пояснила Крістіна.

"Ми відпочивали в Гурзуфі. Я пам'ятаю дачу Чехова, Алушту, робочий куточок. Теплі спогади... Бабуся, яка мені смажила млинці, годувала ними, я пірнала в Чорне море і плавала. Як я можу вважати інакше? Для мене це так", - додала вона.

Артистка запевняє, що її слухачі з РФ "не мають особливо претензій до неї з цього приводу". Також в інтерв'ю ЛУНА, яка дає багато концертів саме в Росії, зізналася, що пов'язує своє майбутнє з Україною і, будучи корінною киянкою в декількох поколіннях, хоче жити в українській столиці, де планує купити квартиру.

Додамо, що в інтерв'ю артистка також розповіла про причини розлучення з Юрієм Бардашем і зізналася, що зараз щаслива в нових відносинах. А ще вона розповіла, що на останніх президентських виборах голосувала за Володимира Зеленського. "Мені він здався симпатичним... Складний був вибір, але мені здалося це цікавим", - сказала вона.

До слова, під час розмови Собчак визнала, що в Росії немає цікавих артистів, яких можна було б назвати "музичними революціонерами". А ось в Україні особистостей, які рухають культуру і шоу-бізнес вперед, дуже і дуже багато.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...