"Це моє дитинство": Максим Галкін українською відреагував на атаку Росії по Одесі

Російський гуморист Максим Галкін відреагував на обстріл Росією Одеси, під час якого дрон-камікадзе влучив у багатоповерхівку та забрав життя 12 невинних людей, серед яких і малі діти, передають Патріоти України.

Шоумен зізнався, що йому неабияк боляче, коли РФ завдає ворожих ударів по українському місту. Галкін відчуває цей біль, адже Одеса – є його рідним містом. Зокрема, гуморист провів там дитинство, ходив до школи та вивчав українську мову.

"Одеса – це моє дитинство. В Одесі у школі я вивчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство. Та мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою", - українською написав шоумен.

Допис Максима Галкіна / © instagram.com/maxgalkinru

Галкін також висловив свої співчуття всім постраждалим та сім'ям загиблих. Гуморист зазначив, що йому боляче від безсилля, утім, рано чи пізно кожен винний відповість за свої злочини. "Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд божий ще ніхто не скасовував", - додав шоумен.

Вживані "трофейні" унітази мабуть закінчились: Окупанти подарували рашистці Чичеріній вкрадену в Україні сумку Chanel (відео)

субота, 31 серпень 2024, 17:44

Російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно підтримує криваву політику Кремля, похизувалася ганебним подарунком. Так путіністка показала рожеву сумку Chanel, яку окупанти поцупили в Україні, гордо назвавши своє мародерство "трофеєм", інформують Патр...

З залицяльниками нема питань, хто кого носитиме на руках: Американська модель завдяки великому росту і вдалому маркетингу стала мультимільйонеркою

субота, 31 серпень 2024, 13:45

Рубліку підкорила класична історія про "гадке каченя". Адже нестандартній дівчині діставалось в підлітковому віці за те, що не така як всі. 28-річна Марі Темара "зі зростом 213 см" завдяки своїм видатним антропологічним даним карколомну кар’єру в моде...