"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередитись на особистому - собі та дітях, передають Патріоти України.

«Це моє життя. Мені нецікаво запитувати у когось, яке у них життя, як вони розлучилис чи не розлучилися. Мені здається, що окрім мене в цій історії ніхто не має перебувати. Я розумію, що у людей є цікавість, але я попросив би залишити її при собі й займатися своїми діточками», — сказав Танчинець у програмі «Ранок у великому місті».

Наразі колишня дружина з дітьми — донькою та сином мешкають в Японії, куди поїхали після початку повномасштабного вторгнення. Сергій підтримує стосунки з дітьми та підтримує їх фінансово, оплачує їм базові потреби та подорожі. Артист зізнається, що на себе витрачає приблизно 40 тисяч гривень на місяць.

«Мені майже нічого не треба. Одяг носиться довго, їм я мало, автомобіль заправляється, але їжджу мало, тому що постійно в дорозі. На себе мені здається, я витрачаю порівняно небагато. У мене є діточки, які залежать від мого фінансування. Я оплачую їхнє життя. Витрачаю на їхні подорожі… Зараз настане літо. Буду, звісно, туди витрачати кошти. Тому що все, що мені треба, у мене є», — поділився Сергій у програмі «Тур зірками».


"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...