"Це можна слухати нескінченно!": Надя Дорофєєва нецензурно висловилася на камеру, але фани були у захваті (відео)

Українська співачка Надя Дорофєєва показала у своєму інста-блозі кумедне відео, на якому намагається щось пояснити своєму замовнику, але так і не зрозуміло, що зірка хотіла сказати, зазначають Патріоти України.

Надя сама заплуталася, тому відеозапис був зіпсований. В кінці ролика Дорофєєва сказала кілька нецензурних слів, але вирішила не вирізати їх і показати своїм шанувальникам все, як є.

"Як клієнт пояснює замовнику завдання", - підписала ролик співачка.

"Можна нескінченно спостерігати як горить вогонь, тече вода і трішки "травить" Дорофєєва", "Я, мабуть, кінцівку поставлю на будильник", "Господи, відчуваю, буду переглядати це ще 1500009 раз", "Хочу нарізку відео, як Надя матюкається", "Надя вміє підняти настрій", "Це я і мої спроби записати нормальне відеоповідомлення", "Смішно і незвично від гарної дівчинки чути мат", "Це дуже смішно", - пишуть шанувальники в коментарях.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...