"Це, напевно, те, про що можна мріяти": Відома українська телеведуча показала дітей і висловилася про третю вагітність (фото)

Енергійна і промениста Лілія Ребрик 8 травня відсвяткувала знаменну дату - ведучій виповнилося 40 років. З такої нагоди разом з родиною вона вирушила на морський курорт і ділилася щасливими фото з шанувальниками. Напередодні 40-річчя в інтерв'ю для "КП Україна" ведуча розповіла, що для неї сім'я, як вона підтримує вогонь у відносинах з чоловіком Андрієм Диким і чи планує стати багатодітною мамою, передають Патріоти України.

"У нас вимальовується класична сім'я - будинок, квартира, собака, двоє дітей, город, дерева садимо... Це, напевно, те, про що можна мріяти. Я завжди хотіла таку сім'ю, такий тил", - зізналася ведуча.

Вона розуміє, що комусь такий уклад може здатися нудним, але вона обожнює, коли в родині все тихо і спокійно, а люди живуть дружно і злагоджено. У домі у ведучої панує гармонія, любов і розуміння, а її відносини з чоловіком будуються на трьох китах - дружба, повага і пристрасть. Пара Лілі і Андрій дійсно пристрасна, темпераментна і навіть спонтанна.

"Два роки тому чоловік зробив мені подарунок - відвіз мене в Париж. Тоді ми вперше, хоча Діані вже було 7 років, поїхали в подорож удвох. А це хороша практика для сімей. Треба іноді вибиратися, і діти теж повинні розуміти, що мамі з татом треба побути удвох, тому що вони люблять один одного", - вважає телезірка.

Вдруге Андрій і Лілія махнули на Мальдіви. Так, пара обов'язково подорожує з дочками, але чергує ці поїздки з романтичними тріпами удвох. Для ведучої пристрасть народжується в куражі і драйві, тому вона не любить сплановані вечері та інші прояви почуттів за розкладом.

"Ми переживали, що будемо весь час думати про дітей, говорити про них, але я в якийсь момент сказала: "Мене мучить совість від того, що вона мене не мучить". Андрій довго цитував цю фразу. Але я розумію, що обов'язково дам дітям такий відпочинок, Я їх не обділю цими емоціями. А для нас з Андрієм - це пристрасть", - пояснила Лілія.

До питання про поповнення в родині Лілія підходить раціонально і обдумано. "Зараз мені настільки вистачає двох дівчаток, що, боюся, якщо третьою теж буде дівчинка, а не хлопчик, а ця ймовірність не виключена, буде передоз. Якщо добровільно, поки, напевно, ні. А там - як вийде", - зазначає вона.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...