"Це не було насильство?": Маша Єфросиніна вперше розповіла про жахливий перший секс

Українська телеведуча Маша Єфросиніна в програмі "Дорослі дівчатка" розповіла, що її сексуальне життя почалося з петтінгу, зазначають Патріоти України.

Багато років тому вона зустрічалася з хлопцем Миколою, з яким у них було божевільне кохання. Одного разу він приніс їй книжечку, і сказав, що вони будуть пробувати все, що там намальовано.

За словами Маші, петтінг їй дуже сподобався. Але тоді займатися сексом вона не зважилася, бо була досить консервативною.

"Я думала, що цноту потрібно берегти до шлюбу", - зізналася Єфросиніна. Також вона розповіла, що через кілька років у неї стався перший секс, але з іншим чоловіком. Тоді їй зовсім не сподобалося.

"Мій перший секс - це був повний жах! Я навіть згадувати про нього не хочу. Він огидний, жахливий, заподіяв мені багато болю і страждань. Я досі не можу наважитися на те, щоб про нього сказати", - додала телеведуча.

Співачка Оля Полякова запитала у Маші, чи не було це насильство. Але Єфросиніна відмовилася відповідати на це питання.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"Він не актор. Я з акторами зав'язала": Відома українська акторка після розлучення закрутила новий роман і вперше розповіла про коханого

середа, 17 квітень 2024, 16:58

Українська акторка Зоряна Марченко зізналась, що більше не самотня та перебуває у стосунках, передають Патріоти України. Артистка поділилася, що хоч нині знімань у проєктах майже немає, однак в неї життя доволі насичене. Зокрема, вона займається вихова...