Це неймовірно! Актриса зіграла підлітка у свої 62 роки (відео)

Роль школярки 1970-х років зіграла 62-річна японська актриса.

Дівчину-підлітка в рекламі McDonald s зіграла 62-річна актрисаЯпонська філія ресторану швидкого харчування McDonald's з нагоди 50-річчя відкриття в країні першого такого закладу створила рекламний ролик. На кадрах показана сцена з дня відкриття McDonald's у токійському районі Гіндза 20 липня 1971 року. Про це повідомляє Sora News24.

Головною героїнею ролика стала юна школярка, яка вперше відвідала ресторан на побаченні. Події переносяться в нинішній час. Перед глядачами постає та сама дівчинка, що стала бабусею, з онуком-підлітком.
Роль школярки 1970-х років зіграла 62-річна японська актриса Єсіко Міядзакі, яка зіграла не тільки школярку, а й бабусю.
Крім того, в компанії стверджують, що сюжет рекламного ролика заснований на реальній історії одного з її клієнтів.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...