"Це нормально - у нас специфічні стосунки": Брат Марії Яремчук розкрив, як вітав її з народженням первістка та чи батько дитини Пономарьов

Рідний брат співачки Марії Яремчук - Дмитро Яремчук - прокоментував народження первістка у сестри, передають Патріоти України.

Дмитро розкрив, що дізнався про радісну новину. Вони з братом Назарієм привітали рідну сестру з поповненням у родині. Щоправда, сама ж Марія на привітання не відреагувала. Дмитро говорить, що не розуміє чому так. Утім, за його словами, в їхній родині доволі специфічні стосунки. Свого часу, Марія теж не вітала братів з народженням дітей.

"Але вона не відповіла на наше привітання. Чому? Я не знаю. Але що тут такого? Це нормально – в нас специфічні стосунки. Вона не вітала нас із народженням жодної дитини", - поділився Дмитро в інтерв'ю для Oboz.ua.

Також Дмитро прокоментував чутки, що батьком первістка Марії може бути співак Олександр Пономарьов. Брат виконавиці переконаний, що це лиш плітки, які не відповідають дійсності."Я чув таке, але думаю, що це не так", - прокоментував Яремчук.

Зазначимо, стосунки Марії Яремчук та її братів Дмитра та Назарія не надто дружні. Родинні взаємини зіпсувалися після того, як помер легендарний Назарій Яремчук. Сім'я почала ділити спадок у суді, але згодом Дмитро та Назарій від усього відмовилися на користь Марії. Конфлікти вдалося залишити в минулому, але теплих родинних стосунків вже не було. Нагадаємо, у травні Марія Яремчук вперше стала мамою. Артистка народила хлопчика. Хто став батьком дитини – невідомо.

"Вау, ну спортсменка!": Тіна Кароль приголомшила фанатів своїм пресом - у чому секрет?

середа, 3 липень 2024, 9:59

Співачка Тіна Кароль похвалилася фото підтягнутого тіла та вразила фанів своїм пресом. Зірка не приховує, що такі форми - не генетика, а результат наполегливої праці, передають Патріоти України. Співачка запостила пару фотознімків. На світлинах у дзерк...

"Не побачу....": Мухарський поскаржився, що в Туреччині йому не дали адресу його дітей від Сніжани Єгорової

вівторок, 2 липень 2024, 17:37

Колишній чоловік пропутінської ведучої Сніжани Єгорової, актор та співак Антін Мухарський розповів, що не зміг зустрітися зі своїми дітьми від колаборантки в Туреччині. Країна не видала батьку їхню адресу. Про це українець розповів у розмові з Яніною С...