"Це один з моментів": Колишня Остапчука зізналася, чому остаточно повернулася до України з-за кордону

Ексдружина Володимира Остапчука, блогерка Христина Горняк повернулася до України, передають Патріоти України

Як відомо, раніше нотаріусиня переїхала до Австрії та постійно жила на дві країни. Втім, нещодавно Христина прийняла відповідальне рішення повернутися на Батьківщину. Вже у Києві Горняк провела благодійний захід, на якому пояснила свої причини такого переїзду. Зокрема, блогерка зізналася, що однією з причин стало бажання будувати стосунки саме з українцем.

"Це один з моментів, чому я вирішила більше не жити на дві країни, а повернутися. Тому що я дуже хочу, щоб моє кохання на все життя було саме з України", - розповіла Христина в програмі "Люкс ФМ".

Водночас блогерка не виключає, що одного разу може опинитися головною героїнею нового сезону "Холостячки". Втім, Христина додає, що саме зараз не налаштована йти на такі шоу, на це їй треба час. І зазначає, що зараз ходить на побачення.

"Мені пишуть про це (участь у проєкті "Холостячка" - прим. ред.) щодня мої підписники. Знаєте, можливо б і пішла, але зараз не на часі. Гадаю, що зараз наші класні хлопці-герої на фронті, а після подивимося. "Холостяк" ще так, але "Холостячка" ще, думаю, згодом. На побачення ходжу", - інтригує Горняк.

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...

Мер Львова Андрій Садовий знов одружився, у православному храмі під час відпустки

вівторок, 6 серпень 2024, 23:35

Міський голова Львова Андрій Садовий здивував новиною про друге одруження. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував фото з дружиною - Катериною, передають Патріоти України. "Це козацька церква в Каневі. Ми з Катериною знову одружилися. Немає ча...