"Це огидно": MARUV, яка 8 місяців замовчує війну, вперше показалася фанатам і нарвалася на критику

Відома українська співачка MARUV (Ганна Корсун), яка замовчує війну вже 8 місяців, вперше показалася шанувальникам після нападу РФ та пологів. Зрадниця України опублікувала фрагмент нової пісні, присвяченої своїй першій дитині, проте нарвалася на критику, передають Патріоти України.

Її звинуватили в бажанні всидіти на двох стільцях, оскільки трек виконавиця написала англійською мовою, а про геноцид рідного народу так і не згадала. Відео з'явилося в Instagram співачки, котрий закритий для українців."Пісня для мого малюка вийде скоро", – написала Корсун.У короткому ролику співака в халаті встигла покрутити головою під англомовну пісню, після чого показала кілька кадрів з чорно-білого кліпу.

На подив, у коментарях можна побачити безліч повідомлень від радісних через повернення зрадниці українців та шанувальників Корсун з РФ. Проте вистачає й свідомих громадян України.


"Чому на англійській мові? Щоб нікого не образити? Щоб однією дупою на двох стільцях всидіти. Своїм мовчанням ти вже все сказала. Зопроданка", "Ні слова про війну! Тебе це що не турбує?" "Навіть з дитиною, навіть вагітна, але сильна жінка ніколи не змовчить", "Це огидно", "Люди в коментах, я так зрозуміла, йобн*ті, бо вітають зрадницю нашого народу", – написали українці.

"Поза кадром": Зірка "Кіборгів" Довженко висловився про причину розлучення з дружиною після 17 років шлюбу

субота, 11 травень 2024, 17:30

Український актор В'ячеслав Довженко, який грав у фільмі "Кіборги", висловився про причину розлучення з дружиною, акторкою Ксенією Баша. Пара розлучилася далекого 2018 року. Тоді ходило чимало пліток, зокрема й про те, що причиною розриву став нинішній...

Ріта Ора у елегантній голій сукні блиснула чудовою фігурою на модній вечірці з благодійним забарвленням (фото)

субота, 11 травень 2024, 7:44

Співачка любить епатувати публіку своїми відвертими образами. Тим більше коли є вдала нагода. Met Gala минув, але пристрасті навколо нього все не вщухають. Ще й досі преса обговорює сміливі цьогорічні вбрання зірок. Так Ріта Ора своїм пікантним аутфіто...