"Це послання світу": Стилістка Олени Зеленської пояснила, чому після 24 лютого перша леді часто носить костюми

Багато українців звернули увагу, що в гардеробі першої леді України Олени Зеленської стало помітно менше суконь та спідниць із початком повномасштабної війни. Натомість дружина президента віддає перевагу класичним костюмам, часто чоловічого крою. Вона носить пастельні та темні кольори, які, як виявилося, вибираються не просто так, передають Патріоти України.

Стилістка першої леді, засновниця бренду Gunia Project Наталія Каменська підтвердила, що стиль Зеленської після 24 лютого зазнав змін, а ідея носити брючні костюми замість суконь має особливий сенс. Секретами дизайнерка поділилася в інтерв'ю Elle.

Образи Зеленської сьогодні – це не просто про одяг та стиль, це ще додаткова можливість показати на міжнародній арені незламну позицію нашої країни.

"Сукні — це класно, але, на мою думку, зараз костюм краще передає стан української жінки. Це як символ того, що ми зібрані, сильні і завжди готові. А брючний костюм чоловічого крою тим більше надає впевненості. Чому перша леді все частіше з'являється в костюмах? Це посил світу: Україна бореться", – прокоментувала Каменська.

Стилістка підкреслила, що вона з командою після 24 лютого відмовилася від яскравих кольорів та сміливих експериментів. Для першої леді країни, охопленої терористичною війною, обрали лаконічний стиль: зі стриманим кроєм та кольоровою гамою.

"Але все одно це образ, що підкреслює силу Олени Володимирівни, її розум, інтелігентність, культуру та незалежність", – додала дизайнерка.

Каменська також поділилася, що за останні півтора року гардероб дружини гаранта оновився відсотків на десять. Одяг відшивають лише для важливих поїздок та великих свят, як, наприклад, День Незалежності. Решту ж комбінують із того, що є. При цьому стилістка зазначає, що зараз все ж намагається впровадити в гардероб Зеленської більше суконь.

Каменська також розповіла, що одразу після вторгнення їй та команді довелося поставити свою діяльність на паузу. Тоді перша леді повідомила, що не потребує стилістів та візажистів – "зараз не до цього".

"Всі підтримали це рішення, тому що воно було абсолютно логічним. Незабаром, коли у першої леді активізувалися зустрічі, виникла потреба і в нашій допомозі. Адже будь-які дії з гардеробом — це час, який дружина президента може і має використати для чогось більшого. Тому ми потроху почали долучатися до підготовки нових виходів і виїздів, було прийнято рішення, що ми не шиємо нічого нового, а працюємо з тим, що у нас є, ми міксували речі з довоєнного гардеробу. Але минулого літа перша леді мала відправитися з візитом до США і виступати в Конгресі. Звичайно, вона не могла туди піти в джинсах і кедах", – згадала Каменська.

Стиліст зауважила, що у першої леді та президента різні ролі, що має проявлятися і в їхньому стилі. Для Володимира Олександровича, головнокомандувача країни, в якій триває війна, фліски та футболки кольору хакі – цілком очевидний вибір. Але його дружина "спілкується зі світом дещо іншим способом".

"Ми розуміли, що вона стане першою дружиною іноземного лідера, яка виступить у Конгресі. Звичайно, її образ має посилювати її меседжі: "Так, у нас війна, але в Україні залишилося багато людей, які продовжують працювати, волонтерити, нарешті, жити життя ". Плюс такі виходи — це ще й заява світу про талановитих українських дизайнерів. Це також підтримка індустрії: Олена Володимирівна вийшла у світ в костюмі – запит на цей бренд виріс", – поділилася дизайнерка.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...