Це про нього була пісня "Розкажи": Як виглядали Ребров і Лорак, коли у них був роман (фото)

Українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) недавно дала велике інтерв'ю, в якому розповіла, як в 2006-му зустрічалася з українським футболістом Сергієм Ребровим. Лорак, яка з 1997-го по 2005 роки жила у цивільному шлюбі з Юрієм Фальосою, після розставання з продюсером, закохалася в знаменитого динамівця, передають Патріоти України.

"Після розставання з Фальосою я пережила нещасну любов і почала писати свої пісні. Я знову закохалася не в того, в кого треба. Людина грала зі мною, всіляко виявляв знаки уваги, і коли я розкрилася йому емоційно, він став мною маніпулювати. Йому і була присвячена пісня "Розкажи", – розповідала про свої стосунки з Ребровим Лорак.

Пропонує переглянути архівні фото, як виглядали зірки в той час. Ані Лорак тоді було 28, а Сергію Реброву 32.

Сергій Ребров виступав у той час в Тоттенхемі

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...