Це просто фантастика, вогонь! Оля Полякова шокувала напрочуд молодим виглядом своєї мами (фото)

Українська співачка Оля Полякова, яка днями разом з донькою потролила Ольгу Фреймут, вирушила до теплих країв, передають Патріоти України.

Артистка зробила сюрприз жінкам зі своєї родини та повезла їх до одного з фешенебельних готелів. Разом із мамою Світланою Іванівною, та доньками Машею і Алісою Полякова приймає сонячні ванни та насолоджується морем. Щоправда, де саме наразі перебуває Полякова - вона не розсекретила.

На сторінці в Instagram виконавиця поділилася світлинами зі своєї відпустки. Оля показала, як вони з рідними снідають, а також похизувалася своєю природною красою і продемонструвала обличчя без макіяжу.

Також Оля показала, який гарний та молодий вигляд має її мама. "Я так була завантажена роботою, що відпочинок з сім'єю для мене був єдиним шансом провести з ними час. Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка мама, яку я не бачила майже рік через локодаун. Яке щастя, що ми разом, це так по-новому, по-дівчачому, розмови і дівчачої, розваги дівчачі, все дівчаче, я в якомусь кайф від новизни і усвідомлення", - поділилася враженнями Полякова.

Своєю чергою шанувальники зірки зробили акцент на тому, що Світлана Іванівна має ну дуже гарний вигляд:

Олю, скільки років мамі? Вона має вигляд на 45... Не більше...

Мама просто вогонь! Дуже гарна і має такий молодий вигляд.

Які ви всі гарні! Всі як сестри, а не три покоління.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...