"Це просто шматок металу": Горуна готовий продати медаль Олімпіади-2020 заради допомоги ЗСУ

Український каратист Станіслав Горуна заявив про готовність продати бронзову медаль Олімпіади-2020 в Токіо, щоб допомогти Збройним силам України, передають Патріоти України.

"Чи готовий продати медаль для допомоги армії? Звичайно. Я просто не знаю як це оформити. Якщо хтось хоче придбати - будь ласка, звертайтеся. Медаль - це просто шматок металу", - сказав Горунав інтерв'ю Fanday.net. 33-річний львів'янин від початку війни вступив до лав Збройних сил України, аби захищати країну від російських окупантів.

"Я у Львові в листопаді 2019 року підписав контракт із ЗСУ. І я завжди представляв ЗСУ на змаганнях. Тому, коли це все почалося, мені зателефонували з військової частини о 5 ранку. Я швидко зібрався і поїхав до частини для отримання інструкцій щодо подальших дій. Від першого дня нам видали зброю та розповіли, що кожен має робити. Зараз я перебуваю в тій частині.

Ранок розпочинається із шикування. Командування перевіряє чи всі на місцях, після чого розставляють наряди. Ми перебуваємо у військовій частині і патрулюємо по периметру, вступаємо у добові наряди. Добу стоїмо, а потім відпускають на добу додому виспатися.

Чи можуть згодом відправити на передову? Звичайно! Ми зараз самі собі не належимо. Ми підпорядковуємося старшим офіцерам, які володіють певною оперативною інформацією і ухвалюють рішення. Я звичайний солдат. Що скажуть, то й буду робити", - розповів каратист.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....