"Це приємно": Таємна дружина Винника вирішила звернутися до шанувальників (відео)

Бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко, Таюне, активно розвиває сольну кар'єру. Її нова пісня «Подруга», слова і музику якої написав Винник, дуже сподобалася глядачам, зазначають Патріоти України.

Таюне рада, що публіка захоплено прийняла її новий трек, який Винник створював понад два роки. Зате тепер «Подруга» блискавично стає хітом.

«З дня прем'єри моєї „Подруги“ пройшло всього 2,5 тижні, а ви вже підспівували її на концертах! Спасибі, це дуже приємно і зворушливо! Ваш зворотній зв'язок безцінний!» — написала Таюне в Instagram.

Фанати зоряної пари залишили масу компліментів автору та виконавиці пісні. Шанувальники відзначили також красу Таюне. Вони бажають співачці любові, натхнення, творчих успіхів та нових яскравих пісень.

Нагадаємо, Таїсія Сватко — бек-вокалістка Олега Винника. Шанувальники називають її «таємною дружиною» співака. Артисти особисте життя не коментують.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...