"Це прийшло від моєї мами.." Кім Кардаш'ян вперше розповіла про рідкісну хворобу шкіри сина

Американська модель Кім Кардаш'ян вперше розповіла, що їх сім’я страждає на рідкісне захворювання шкіри, яке є спадковим. Телевізійна зірка зазначила, вона "передала" своєму синові вітіліго, патологію, за якої на тілі людини з'являються безболісні білі плями нечіткої форми, передають Патріоти України.

Знаменитість зізналася, що через певні автоімунні розлади, які вона отримала від своєї мами Кріс Дженнер, їй часто доводиться боротися з псоріазом, пише People. Американка не назвала ім’я нащадка, який успадкував захворювання.

Кім Кардаш’ян є мамою чотирьох дітей: синів Сейнта і Псалома та доньок Норт та Чикаго. За словами моделі, спадкову недугу отримав лише один із хлопчиків.

"Це прийшло від моєї мами, перейшло до мене… і я передала його в іншій формі своєму синові, у якого дуже легка форма вітиліго", – поділилася 43-річна зірка. Вона зазначила, що повністю контролює стан здоров’я малюка, проте не зазначила, кому з її дітей довелося стикнутися з проблемою.

"Це прийшло від моєї мами.." Кім Кардаш'ян вперше розповіла про рідкісну хворобу шкіри сина

неділя, 21 липень 2024, 7:56

Американська модель Кім Кардаш'ян вперше розповіла, що їх сім’я страждає на рідкісне захворювання шкіри, яке є спадковим. Телевізійна зірка зазначила, вона "передала" своєму синові вітіліго, патологію, за якої на тілі людини з'являються безболісні білі...

Дівчина продовжує інтригувати: Співачка Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя (фото)

субота, 20 липень 2024, 19:45

Українська співачка Klavdia Petrivna, яка увірвалася в український шоубізнес та стала однією з найпопулярніших артисток, досі ховалася під масками та великими капелюхами. Шанувальники маоло що знають про загадкову артистку, але її пісні одразу припали ...