"Це реально моя така прогалина": Тіна Кароль зізналася, чому в неї немає друзів

Співачка Тіна Кароль, яка розкрила свою версію виходу з популярних проектів, поділилася відвертим зізнанням про особисте життя, передають Патріоти України.

Артистка зізналася, що в неї немає друзів. А все тому, що сама вона досить закрита людина і не любить ділитися секретами. Крім того, дружба потребує постійної уваги та участі. А на це у Тіни Кароль не вистачає часу.

«Я не знаю справжньої дружби. Це реально моя така прогалина. Я цьому дуже хотіла б навчитися — по-справжньому дружити. Хоча я щира, не ділюся секретами, я ніколи не ділитимуся секретами», — сказала Тіна Кароль в інтерв'ю програмі «Зірковий шлях».

Ведучий Даніель Салем, з яким у Тіни склалися приятельські стосунки, запитав також про можливе заміжжя і про те, чи вона готова поділитися цією новиною. «Ні, це буде секрет», — коротко сказала Тіна.

Трохи більше вона говорить про 13-річного сина Веніаміна, який живе та навчається у Великій Британії. «Він з дитинства звик, що у мене є концерти, я кудись їду. Ми домовилися з ним, що, давай, ти спробуєш в Англії. Він спробував. Але ж він живе в українській родині, там і борщі, і ось ці пироги, і вареники, і любов така. Я туди приїжджаю, завжди кажу: „Тут мій ретріт“. Моя окрема інша сторона відпочинку. Зараз він, взагалі, мене так часто вже і не потребує. Він розмовляє зі мною українською та російською», — поділилася Тіна Кароль.

Співачка розповіла, що вона дуже вдячна сім'ї, де живе її син, і зізналася, яким намагається виховати Веніаміна. «Я виховую лідера. І він повинен знати, ми всі одинаками приходимо в цей світ і одні вирушаємо з нього. Він все одно повернеться, те, як я це відчуваю, в Україну, дуже скоро, насправді. Тому що мені треба було дати йому основу. Він не мажор, не мамин син. Він мамин син удома. Але не там», — сказала Кароль.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...