Це справжній успіх: Королева Йорданії Ранія з’явилася на публіці у сорочці українського бренду (фото)

Королева Йорданії Ранія аль-Абдулла обрала сорочка українського бренду BEVZA під час першого офіційного візиту у 2022 році. Вона прибула до міста Аль-Сальт, щоб провести зустріч із молодіжними ініціативами та культурними організаціями, інформують Патріоти України.

Королева з'явилася на публіці у стильному casual-образі – вовняному пальто-сорочці білого кольору від бренду українського дизайнера Світлани Бевзи, доповнивши аутфіт темно-синіми джинсами та чорними кросівками.

Пальто-сорочку з осінньо-зимової колекції BEVZA доповнює знакова деталь – трикутник на місці кишені, що уособлює традиційну українську хустку. Вартість такого пальта, згідно з інформацією на офіційному сайті бренду, становить 624 євро.


Відома українська співачка пожалілася на серйозні сварки з чоловіком через ревнощі

четвер, 18 квітень 2024, 8:44

Українська співачка MamaRika пожалілася на сварки з чоловіком, гумористом Сергієм Середою, які виникають на тлі ревнощів, передають Патріоти України. Виконавиця нині переживає серйозну кризу з коханим. Як поділилася MamaRika, до їхніх непорозумінь дод...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...