"Це страшний материнський біль": Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про московських онуків

Народна артистка України, акторка Ольга Сумська під час повномасштабної війни в Україні переживає дуже особисту трагедію - її старша донька, акторка Антоніна Паперна, та двоє її дітей живуть в країні-агресорі, через що спілкування Сумської з рідними людьми стало дуже натягнутим.

Ольгу не примушують відповідати за вчинки її дитини, проте її позицією щодо цієї сімейної драми дуже цікавляться. В інтерв'ю для українського каналу Дом вона розповіла, як зараз спілкується з донькою та онуками.

Через те, що в рф всі розмови прослуховуються, акторка не може поговорити з Тонею так, як того хочеться. "Я завжди намагаюся знайти слова, щоб якось пояснити цю ситуацію. І я не знаходжу їх, тому що це страшний материнський біль. Я просто дивлюся на онуків, як вони ростуть", - зі сльозами на очах розповіла Сумська

Проте акторка не залишає спроб долучити онуків до української культури. Вона зізнається: в цьому чимало їй допомагає няня дітей - жінка з Харкова.

"Я їм читаю українські казки. У них няня з Харкова. Вона теж читає. Так що ми надолужуємо хоча б так", - розповідає Ольга Сумська.

Нагадаємо, Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, одружена з російським актором Володимиром Ягличем. Разом пара виховує двох дітей. Паперна мовчить про війну в Україні з побоювань за життя та благополуччя.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...