"Це так несамовито": Екснаречена Кличка Панеттьєрі розповіла, як 7-річна донька запитує її про Путіна

Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка, американська акторка Гайден Панеттьєрі поділилася, де зараз її донька та як артистка допомагає Україні, передають Патріоти України.

Нещодавно Панеттьєрі вперше зізналася, що мала алкогольну та наркотичну залежності, через що 2018-року прийняла непросте рішення відправити доньку до батька в Україну. Та зараз акторка, яка пройшла серйозну терапію, надолужує час з Каєю-Євдокією.

"Нам пощастило, що ми можемо багато подорожувати. Вона щаслива дитина, відкрита величезному світу. І в неї більше кохання, ніж у будь-кого, кого я коли-небудь зустрічала", - сказала Панеттьєрі, пише People.

Також акторка присвятила себе добрій місії – у березні вона відкрила благодійний фонд Hoplon International, який займається збором коштів на підтримку України. Панеттьєрі зізналася, що для її 7-річної доньки війна в Україні – болюче питання:

"Те, з чим вона має справу і через що ми всі зараз проходимо щодо України, справді дуже важко. У мене була з нею розмова, і єдине питання, яке в неї було: "Навіщо Путін це робить?" Це так несамовито", - зізналася Гайден.

Вона поділилася, що постійно перебуває на зв'язку зі своїм екснареченим Володимиром Кличком і зізналася, що кожна копійка з її фонду йде просто на передову в Україні: "І Володимир, і я працюємо пліч-о-пліч. Він та Віталій Кличко на землі борються за свою країну. Щоразу, коли я чую його голос або отримую повідомлення від нього, це таке полегшення", - зізналася акторка.

Нагадаємо, що Володимир Кличко та Гайден Панеттьєрі були разом впродовж семи років. 2014-го акторка народила коханому доньку, а 2018-го вони розійшлися і скасували заручини. Дівчинка весь час після 2018 року мешкала з батьком в Україні.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...