"Це тільки-тільки початок": Музикант-воїн Андрій Хливнюк припустив, скільки ще триватиме війна

Відомий український музикант, а з 24 лютого 2022 року і військовослужбовець ЗСУ Андрій Хливнюк переконаний, що війна в Україні, на жаль, лише почалася і триватиме ще дуже-дуже довго. На думку 43-річного артиста, як мінімум все його життя, передають Патріоти України.

Лідер гурту "Бумбокс" вважає, що ворога не варто недооцінювати. Співак нагадав, що українці воюють не з "алкашами в шапках-ушанках", а із затятими окупантами. І саме з цієї причини війна може затягнутися надовго. Своїми думками Хливнюк поділився в рамках YouTube-проєкту "Пряма червона".

"Наш ворог – це не алкаші в шапках-ушанках. Це затяті вороги, які мають ресурс людський і ресурс, на жаль, матеріально-технічний. Для когось це сафарі, хтось свідомо розуміє, що їхня війна – це неправильно, а хтось "Мы за Россию, мы в интересах России" і весь цей двіж. І наша мета від них відбитися, знищити їх", – прокоментував артист-воїн.

Прогнози музиканта стосовно термінів закінчення війни не дуже обнадійливі, утім Хливнюк акцентує на тому, що не є військовим експертом. Разом з тим він хоче, аби українці налаштовувалися на тривалу боротьбу і не опускали рук.

"Ми тільки на початку, це навіть ще антракту не було, це лише перший акт. І ми в першому ряду, друзі, ми побачимо весь цей піз*єц на власні очі. Це тільки-тільки початок. Це моя особиста думка, я не експерт військовий, може і завтра закінчиться війна, може, через місяць. Але моя думка, що це надовго, як мінімум на все наше життя з вами", – поділився думками виконавець.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...