"Це тоді всі люди рвонули допомагати": Оля Цибульська відповіла, як вирішилася кримінальна справа, відкрита на її брата

Українська співачка Оля Цибульська прокоментувала кримінальне провадження, яке було відкрите на її брата Сергія на початку повномасштабного вторгнення, передають Патріоти України.

Так, ще на початку війни Сергій почав активно допомагати українському війську. Оскільки він є власником автосалону вживаних авто, його допомога була сконцентрована на забезпеченні бійців засобами пересування. Втім, тоді через застарілі закони України у правоохоронних органів виникли питання. З плином років, за словами Олі, справа ніяк не просунулася, але вона впевнена, що у майбутньому все закінчиться добре.

"Це так і тягнеться. Це тоді всі люди рвонули допомагати. І тоді, й досі немає регульованого законодавства, як це потрібно робити. У нас досі незрозумілі схеми, немає законів, які все це регулюють. Тому Україна в процесі еволюції, створення себе як нової держави. Думаю, що це все буде вияснено", - розповіла Оля в програмі "Ранок у великому місті".

Також співачка поділилася, що зараз її 36-річний брат занурився у спорт і займається боксом. Ба більше, у Сергія вже відбувся перший серйозний поєдинок з професійним боксером.

"Він тренувався і займався декілька місяців. Його помітили організатори професійної ліги й запропонували взяти участь у поєдинку. Це було дуже серйозно, у нього в сусідньому кутку стояв справжній професіонал, у якого великий досвід. Я пишаюся ним і його витримкою", - додала артистка.

Яка гаряча! Схудла на 18 кілограмів Крістіна Агілера топлес знялася для глянцю

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:25

43-річна Крістіна Агілера стала головною зіркою нового випуску Paper Magazine. На обкладинці журналу вона з'явилася топлес, у шортах-трусах Dsquared, сітчастих колготках та в капорі на голові, передають Патріоти України. Стилісти підібрали для неї дуже...

"Плюнув в душу" зірковій блондинці: Оля Полякова в прямому ефірі накричала на телеведучого Руслана Сенічкіна (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 18:52

Українська співачка Оля Полякова в прямому ефірі ранкового шоу посварилася з ведучим, який наполегливо випитував, на кого зі світових зірок орієнтується українка. Експресивна артистка не стрималася та накричала на співрозмовника – Руслана Сенічкіна – н...