"Це умисне, кон’юнктурне "лизання", бажання вислужитися": Ірма Вітовська розповіла, в чому вина українських зірок у війні з РФ

Заслужена артистка України, актриса і волонтерка Ірма Вітовська-Ванца в інтерв'ю для Зіркового шляху розповіла, чому не тільки російські, а й українські артисти вплинули на те, що Росія напала на Україну, передають Патріоти України.

Артистка зазначає, що немає і не буде виправдання зіркам російського шоу-бізнесу, який підтримують політику Путіна. Вона переконана - кожен з них знає правду і не вірить словам пропаганди, проте слідує їй з бажання бути ближче "до двору".

"Це умисне, кон’юнктурне "лизання", бажання вислужитися. Вони готові на себе брати кров українців. Це для мене взагалі не піддається ніякому… Це огидно в три рази більше, ніж будь-яка огида до будь-якого сцикуна та боягуза. Вони знають, вони інтегровані світові, у них є пошти, вони зірки. Вони просто це роблять і зашкурно їм важливо, щоб їх любили та поважали. Щоб вони були "скоморохи при дворі". А насправді просто блазні найсправжнісінькі. Усі ці їхні таланти Безрукових і Машкових розлетілися як мішура", - підкреслює Вітовська.

Однак вона не зменшує провину і вітчизняних зірок, які з радістю співпрацювали з країною-агресором, особливо після 2014 року. "Я думаю, що багато представників шоубізнесу не любили історію і взагалі не любили якусь науку, бо були зосереджені на вдосконаленні своїх голосових даних. Якби вони мали ці навички, думаю, з 2014-го року не було б співпраці. Відсутні були б спільні кліпи, концерти, фільми, серіали та гастролі. Зараз кожен знає про свої „брудні труси". Жаль, що потрібно пройти через кров, гній, втратити стільки дітей, побачити стільки „зґвалтованих" доль, щоб нарешті стати на бік добра. Тому я не хочу зараз пред’являти претензії. Але частка вини кожного з нас в цьому є", - заявляє актриса.

При цьому Вітовська не соромиться визнати, що і у самої є скелет в шафі - вона припинила роботу в РФ тільки після Іловайського котла в 2014 році.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...