"Це вбивство невинних": Андрій Шевченко відмовився вимовляти прізвище Путіна, назвавши його "істотою"

Колишній головний тренер збірної України та італійського "Дженоа" Андрій Шевченко не став називати прізвище ватажка Кремля Володимира Путіна, коментуючи вторгнення Росії в нашу країну. Легендарний футболіст підтримав санкції щодо спортсменів з РФ, багато з яких були дискваліфіковані і виключені з міжнародних змагань, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Daily Mail він назвав санкції в спорті елементом тиску на російську владу, а також вказав на те, що в РФ більшість людей схильні до впливу пропаганди і тотальної брехні в підконтрольних ЗМІ.

"Більшість людей в Росії не знають правди. Я абсолютно згоден з відстороненням російських спортсменів від змагань, оскільки війна не припинилася. Ми повинні чинити тиск. Президент Росії - не хочу називати імені цієї істоти - сказав, що це"спецоперація". Це не спецоперація. Це вбивство невинних. Це ситуація, коли люди знаходяться в оточенні. Це розбомблені міста", - підкреслив Шевченко.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...