"Це відбувається на гормональному рівні": Оля Цибульська розкрила "найвірніший" спосіб загадувати бажання на молодика

Популярна українська телеведуча, також відома як кума DZIDZIO Оля Цибульська, відкрила для своїх шанувальників спосіб загадувати бажання, які «гарантовано» збудуться. Про нього вона розповіла у сториз свого Instagram, передають Патріоти України.

«Схема така — мозок запам'ятовує все те, що ви пережили останні 90 днів. Якщо позитивного досвіду було більше, то він каже вам, що ви молодець, якщо ви концентрувалися на негативних емоціях, тоді він каже, що ви днище, треба лежати під ковдрою і нити», — розповіла вона.

Якщо ж людина веде себе відповідно до настрою на успіх, то й мозок допомагає їй стати саме такою. Також Оля радить у будь-які моменти щастя промовляти це вголос. Причому це може стосуватися як смачного сніданку, так і невеликого подарунка або іншої приємної дрібниці. «Тоді мозок ідентифікує вас, як успішну та щасливу людину. На гормональному фоні формується щастя. Організм дає вам сили та натхнення для нових мрій. Тому що організм чує: ти можеш усе», — резюмувала вона.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...