"Це військовий злочин, якого не було в Європі з часів Другої світової війни": Святослав Вакарчук звернувся до російських матерів

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав, який підтримав українців спонтанним концертом у центрі Києва, звернувся до російських матерів і закликав їх врятувати своїх синів, які, вирушаючи вбивати українців, йдуть на вірну смерть, передають Патріоти України.

«П'яту добу по всій Україні гинуть люди від російських бомб, наші мирні міста ще кілька днів тому — зараз перебувають під ударами ваших балістичних ракет. Наші діти народжуються в бомбосховищах і, як це жахливо, гинуть під акомпанемент і через російські обстріли.

Це військовий злочин, якого не було в Європі з часів Другої світової війни! Ім'я злочинця відоме всій планеті. І зупинити його ви можете. Так! Саме ви!!", — каже Святослав.

Він закликає росіян не боятися, виходити на мітинги проти війни, вимагати від влади зупинити це божевілля та вивести війська з території України.

«Не мовчіть! Поки що не зовсім пізно. Виходьте! УСІ! на площі та вулиці своїх міст і сіл, по всій Росії — чим більше вас, тим менший ваш страх. Вимагайте припинити війну!, — просить Вакарчук.

Окремо він звернувся до російських матерів, сини яких зараз воюють проти українців та тих, хто збирається на війну. Путін убиває не лише українських мирних мешканців, дітей, наших захисників, а й своїх громадян.

«Прямо зараз ваших дітей убиває Путін. Усіх ваших дітей! І тих, кого відправляє гарматним м'ясом на війну, і тих, у кого він майже забрав майбутнє у вільному світі. Майже. У вас є останній шанс врятувати своїх дітей — говоріть з ними! Нехай відмовляються їхати воювати до України! Не ставайте мовчазними співучасниками вбивств ваших дітей кремлівськими злочинцями!» — звертається Святослав Вакарчук. Він також залишив телефон для тих, чиї сини «заблукали» чи зникли в Україні.

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...