Це вже кінець: Дженніфер Лопес офіційно подала на розлучення з Беном Аффлеком

Американська зіркова пара - акторка і співачка Дженніфер Лопес і актор і продюсер Бен Аффлек розлучаються після двох років шлюбу. Про це повідомляє Variety, передають Патріоти України.

20 серпня 55-річна американська зірка Дженніфер Лопес подала до Верховного суду округу Лос-Анджелес заяву про розлучення з 52-річним лауреатом премії "Оскар" Беном Аффлеком. Офіційною датою розставання зазначено 26 квітня.

Пара одружилася в Лас-Вегасі в липні 2022 року після відновлення стосунків, які тривали 18 років тому. На початку 2000-х їхня історія кохання була під пильною увагою преси, пару називали "Бенніфер". Вони мали одружитися у вересні 2003 року, але в січні 2004 року вирішили розійтися.

Вони влаштували другу велику церемонію 20 серпня 2022 року — рівно за два роки до подання документів на розлучення.

Лопес і Аффлек разом знялись у двох фільмах: романтичній казці Мартіна Бреста "Джилі" у 2003 році та комедії Кевіна Сміта "Дівчина з Джерсі" у 2004 році. До того моменту, як їхній другий фільм вийшов на екрани, Лопес і Аффлек уже скасували заручини та розійшлися.

Обидва були одружені і згодом розлучилися: Лопес з Марком Ентоні, Аффлек з Дженніфер Гарнер. Тоді вони знову почали публічні стосунки приблизно три роки тому.

Читайте також: Ніколи не снилось Голлівуду: Дженніфер Лопес та її любовні драми

Лопес присвятила цим стосункам останній альбом This Is Me … Now, що став продовженням її альбому 2002 року This Is Me … Then, де також згадувалося її тодішнє кохання з Аффлеком. Аффлек з’явився у фільмі Лопес This Is Me… Now: A Love Story.

Під час свого шлюбу Аффлек і Лопес регулярно з’являлися на рекламних каналах для проєктів один одного. Джей Ло мала відіграти тур This Is Me… Now, центральним обʼєктом якого мав стати їхній з Аффлеком роман. Проте в травні Лопес скасувала тур, пояснивши, що "бере відпустку, щоб побути зі своїми дітьми, родиною та близькими друзями".

Промоутер туру Дженніфер Лопес напередодні скасування повідомляв, що тур втратив популярність серед шанувальників і вартість квитків довелося знизити до $10.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися у липні 2022 року в Лас-Вегасі. За місяць вони організували другу весільну церемонію.

У липні повідомляли, що Лопес, за інформацією інсайдерів, налаштована відсудити у Бена Аффлека половину його 150-мільйонних статків.

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:12

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають...

Попросив зробити йому "найільшу дозу": З'явилися нові деталі справи про несподівану смерть Меттью Перрі

четвер, 22 серпень 2024, 20:30

Поліція Лос-Анджелеса поділилися новими подробицями справи про несподівану смерть зірки "Друзів" Меттью Перрі, якого знайшли мертвим у гідромасажному басейні восени 2023 року. Правоохоронці намагаються з'ясувати, як знаменитість отримав смертельну дозу...