Це вже не мода, а порно: Росіянку Ірину Шейк захейтили в мережі після нової фотосесії (16+)

Схоже, розставання з Бредлі Купером та іншими залицяльниками негативно позначилось на "королеві позингу"Ірині Шейк: її зухвалі образами та зйомками намагаються перейти межі фолу, передають Патріоти України.

Ось і у свіжій фотосесії для зимового номера журналу 032c вона вирішила продемонструвати не лише актуальні вбрання, а й справжні дива гнучкості.

Для супермоделі стилісти підібрали найгарячіші новинки від Giorgio Armani, Rick Owens, Gucci, Prada та Givenchy.

Але найбільше запитань виникло не до одягу — незвичайні, м'яко кажучи, пози Ірини оцінили далеко не всі. «Тобто так виглядає модна фотографія? Це ж просто вульгарно», «Криза середнього віку чи білий порошок?», «Всі збільшили останнє фото? Якось несподівано», «Іро, повертайся ти вже додому… А то там уже з глузду їхати почали», «Хай могла б взагалі роздягнутися або розстебнути блискавку — все одно це вже не мода, а контент для порносайту», — висловлюють свої експертні думки шанувальники моделі.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...