"Це ж справжня пожежа!": Оля Полякова розсекретила свою вагу і в купальнику похизувалася стрункою фігурою

Українська співачка Оля Полякова розсекретила свою вагу та похизувалася стрункою фігурою в купальнику, передають Патріоти України.

Виконавиця зізналась, що її зріст становить 180 см. За словами артистки, нині в неї ідеальна вага, як для параметрів. Загалом, у сторіз Полякова стала на ваги, які показали цифру 66,6. Співачка говорить, що це її ідеальна вага.

"Розкішна цифра! Я в ідеальній вазі для свого зросту! 180 см!" – поділилася артистка.

Окрім того, Оля Полякова вже й встигла похизуватися стрункою фігурою в рожевому купальнику. В Instagram співачка опублікувала фото, де вона відпочиває в джакузі, та продемонструвала своє підтягнуте тіло.

Фани, як завжди, просто засипали Полякову компліментами. Особливо користувачі оцінили неабияк довгі ніжки знаменитості: "Оце я розумію ноги, ледь в джакузі поміщаються!", "Фігура – космос!", "Це ж справжня пожежа!".

"Навіть труп не віддадуть": Чоловік Валентини Хамайко пояснив, чому одружився лише після 18 років стосунків

понеділок, 8 липень 2024, 8:30

Чоловік ведучої "1+1 Україна" Валентини Хамайко - бізнесмен, а нині військовослужбовець, Андрій Оністрат - назвав причину їхнього одруження після 18 років стосунків, передають Патріоти України . На своїй Facebook-сторінці Андрій зазначив, що для них ц...

"Те, що вона не має мізків, було зрозуміло одразу": Олена Вінницька різко пройшлася по ексколезі з "ВІА Гри" Сєдоковій

неділя, 7 липень 2024, 21:16

Ексучасниця гурту "ВІА Гра", співачка Олена Вінницька прокоментувала поведінку колишньої колеги, киянки-зрадниці Анни Сєдокової, яка зараз працює на РФ, передають Патріоти України. Так, українська виконавиця негативно відгукнулася про Сєдокову, зазначи...