"Целюліт є в усіх": Ольга Горбачова порадила, як завжди мати прекрасний вигляд

Ольга Горбачова – гарна, струнка та життєрадісна жінка. У коментарі для Леді.ТСН.ua співачка розповіла, що треба робити, щоб завжди мати гарний вигляд, передають Патріоти України.

Ольга вважає, що жінка має ставити себе на перше місце та приділяти собі більше часу. "Жінка у себе має бути на першому місці. Хоча на першому місці діти, чоловік, робота. Але, все-таки, якщо немає часу для того, щоб піти у свою печеру і відновитися, то не допоможе ні спорт, ні правильне харчування.

Потрібно знаходити час для того, щоб наповнюватись, відновлюватись, знати себе, розуміти себе. Потрібно саму себе по голові гладити, хвалити, набирати ванну, йти гуляти, все що завгодно, що в тебе підтримуватиме радість життя. Коли жінка радісна, вона матиме крутий вигляд у будь-якій формі, навіть якщо у неї щось з віком з'явиться, наприклад, целюліт. Ну і що? Він є у всіх. Заспокойтеся вже і живіть із целюлітом", — порадила Горбачова.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...