"Целюліт хоче з-під шортиків виглянути": Леся Нікітюк засвітила довгі ноги в спортзалі (фото)

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк потішила шанувальників новим знімком, на якому продемонструвала довгі стрункі ноги. Знаменитість позувала в спортивному залі. Відповідний знімок вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Бігом усі на тренування, тому що целюліт так і хоче з-під шортиків виглянути", – написала ведуча.

Леся Нікітюк в обтислому боді.На опублікованому фото Нікітюк позує в спортивному залі біля боксерської груші у відповідних рукавичках. Для занять спортом Леся одягла короткі лакові шорти зеленого кольору, а також білий топ-сітку. На ноги Леся взула білі кросівки.

Леся Нікітюк показала стрункі ноги.Шанувальники засипали Нікітюк компліментами. "Сексі", "Красуня яка", "Та ти що яка гарна", "Вогонь", "Найкраща", "Гаряченько", "Шортики бомба", "Ого, яка мила", "Ти просто карколомна", "Ну прямо вогонь", "Красива", "Красуня", "Вау", "Клас", "Бомба, гармата, ракета", – пишуть люди.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...