"Ці історії працюють": Оля Цибульська відреагувала на чутки про роман з Дзідзьо

Відома українська співачка Оля Цибульська вперше за довгий час в інтерв'ю Славі Дьоміну прокоментувала чутки про роман з популярним артистом DZIDZIO. Виконавиця пояснила, як реагує на закиди, що вона нібито була коханкою співака.

Раніше Цибульська вже пояснювала, що з Дзідзьо їх завжди пов'язували лише дружні стосунки, а також запис нових пісень. Зокрема, вони випустили хіти "Чекаю. Цьом" і "Киця". Однак шанувальники й досі підозрюють, що в зірок було щось більше.

"Ці історії працюють і люди, які не цікавляться музикою, дізналися більше, хто така я, і хто такий Дзідзьо. Щоб ми не говорили, як би ми не відповідали, все одно говорили й кажуть, що мій син схожий на Дзідзьо. Історія коханки, це точно не моя", – прокоментувала Ольга.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...