"Ця людина вмерла для мене назавжди": Іво Бобул розповів про конфлікт із Василем Вірастюком (відео)

Український народний артист Іво Бобул досі не може вибачити спортсменові Василю Вірастюку після їхнього конфлікту у 2016 році. Тоді силач потролив співака через його іменний номер в одному з готелів у Чернівцях, передають Патріоти України.

Про свою образу Іво Бобул розповів у інтерв'ю на YouTube-каналі Славі Дьоміну. Зокрема, співак відмовився спілкуватися зі спортсменом, хоч, як сам зазначив, ніколи з ним і не бачився.

"Ця людина для мене вмерла назавжди", – висловився Бобул.Попри свою образу Іво Бобул готовий вибачити Вірастюку, якщо той особисто з ним сконтактується та перепросить: "Зможу. Я взагалі образи не довго тримаю, а тим більше коли бачу, що людина відома і в голові у неї є не лише вода, а й ще щось, крім води, можливо вона помилково образила".

Скандал стався ще у 2016 році, коли Василь Вірастюк в одному з Чернівецьких готелів знайшов "Іменний номер Іво Бобула". Тоді він у своєму блозі запостив фотографії з кімнати, у якій було багато пам'ятних реліквій співака, зокрема естрадні костюми, раритетні фото. Вірастюк висміяв, так званий, номер-музей. Іво Бобула така поведінка сильно розізлила і він назвав її "знущанням над своїми здобутками".

"Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Навіщо? У мене ж в Чернівцях квартири немає. І коли приїжджаю, то там живу. Це моя кімната. І там є фотографії з моїми артистами, яких я люблю, є мій шлях, як я починав… Є там щось і старовинне. Наприклад, гітара. Навіщо сміятися?" – розповів про сакральність свого готельного номера Бобул.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...