"Ця самба мене вбила": Схудлу Олександру Заріцьку розкритикували за танець у міні-сукні (фото, відео)

Вчора, 7 листопада, відбувся десятий ефір шоу "Танці з зірками", який був присвячений родині, зазначають Патріоти України.

Так, учасники станцювали не тільки зі своїми партнерами, а й з близькими людьми. Танець Олександри Заріцької з Юрієм Мєшковим і бабусею судді оцінили позитивно, а ось номер з бальної програми не викликав такого ж захоплення. Шанувальники відзначили, що самба - це не танець Саші.

"Саша класна, але самба - це не її", "Тільки Юра своєю харизмою рятував танець", "Одягнути її краще вже не могли", "Думаю, вона слабкіша за інших учасників", "Не сподобалося", "Наскільки невпевнено, складно. Напевно, і сама розуміє, що на цьому ефірі - все", "Яка негарна сукня", "Ця самба мене вбила", - пишуть користувачі мережі.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...