"Ця цифра переважає": У команді Олега Винника відповіли на закиди, що він під час війни втік з України

У команді співака Олега Винника, який живе в Німеччині, відповіли на закиди, що він під час війни втік з України, передають Патріоти України

Так, днями виконавець оголосив, що незабаром випустить перший від початку повномасштабного російського вторгнення трек "Мої люди". Однак у коментарях під анонсом нової композиції думки користувачів були не однозначними.

Поки віддані прихильники співака тішилися новині, інші ж обурювалися. Користувачі заявляли, що Олег Винник зробив свій вибір, коли під час повномасштабної війни виїхав з України, не давав публічних коментарів про російське вторгнення і просто зайняв мовчазну позицію. Юзери зазначали, що "такі патріоти країні не потрібні"

  • Приїде, дасть концерт, заробить грошей і потім знову до Німеччини втече? А потім знову буде співати про "своїх" людей…Хай сидить вже там, де він був 2,5 роки, і не вилазить. Ганьба!
  • А хтось чекав? Артистів, які втекли до іншої країни, не висловлюють жодних думок щодо війни, а зараз повертаються, щоб заробити грошей на нових піснях, не чекають. Зараз є набагато талановитіші і з чіткою позицією, які підтримують наших військових, влаштовують концерти для збору грошей на ЗСУ, які не втечуть за першої нагоди.
  • Навіщо нам в країні люди, які зрадили народ і, як останній щур, втекли за першої ж нагоди! А зараз ще приїде співати, коли на нього ніхто не чекає! Ганьба таким артистам!

Голова офіційного фан-клубу Олега Винника – Валерія Барон – не змогла мовчки читати такі коментарі. Вона відповіла на закиди, що співак втік з України, та пояснила, що він вже понад 20 років живе в Німеччині, мовляв, не тікав, а поїхав додому.

"А нічого, що лікуватися він почав задовго до? І не лікуватися поїхав, а повернувся додому. Людина вже понад 20 років проживає виключно у Німеччині, є резидентом цієї країни й не має в Україні місця, де жити. Вчіть матчастину, а потім розводьте "зраду", - написала у коментарях Барон.

Окрім того, голова офіційного фан-клубу виконавиця розповіла, як Олег Винник допомагає військовим. За її словами, артист переказав на допомогу захисникам понад пів мільйона євро.

"Все, що він заробив, віддав хлопцям на передову. Ця цифра переважає за 0,5 млн євро. Норм так. Все заради перемоги. Може, вже досить шукати ворогів серед друзів. Народ усе розсудить. Щоб кожен допоміг стільки, скільки допоміг Олег", - висловилася Барон.

Бразильська модель Playboy так здивувала залицяльника на першому побаченні, що той втік із ресторану (фото)

середа, 14 серпень 2024, 23:00

Залицяльник був не готовий до того, що Вануса Фрейтас дістане зі своєї сумки. Вона розповіла, що після цього випадку стала обережнішою. 32-річна модель з обкладинки Playboy Вануса Фрейтас розповіла про романтичне побачення, яке обернулося катастрофою, ...

"Розповідаєте казки": Експродюсер Олега Винника звинуватив його в брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ

середа, 14 серпень 2024, 19:51

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився про експідопічного, звинувативши його у брехні про тяжку хворобу та про мільйонну допомогу ЗСУ, передають Патріоти України. Зокрема, у своєму Facebook продюсер написав чималий пост, ви...