Цій причині 30 років: Арнольд Шварценеггер розповів, чому щороку роздає різдвяні подарунки

Арнольд Шварценеггер, позашлюбний син якого дебютував у кіно, прибув на лос-анджелеську прем'єру 1-го сезону серіалу FUBAR від Netflix, яка відбулася в AMC The Grove. 76-річного зірку «Термінатора» помітили за тим, як він роздавав різдвяні подарунки в Молодіжному центрі Холленбека, відзначаючи щорічну традицію, яка, за його словами, була натхненна його першим Різдвом, проведеним у США в якості іммігранта, передають Патріоти України.

«Є причина, чому я роздаю подарунки в Бойл Хайтс вже більше 30 років, — пояснив Шварценеггер у підписі до відео. — Коли я вперше приїхав до Америки, мої друзі з Gold's Gym були дуже щедрими. Вони привели мене сюди на Різдво, і я відчув себе таким щасливим і залученим». «Мені подобається віддавати і бачити посмішки на обличчях дітей, коли вони отримують свої подарунки. Щасливого Різдва!» — підсумував Шварценеггер.

Говорячи далі про свій перший різдвяний досвід у США, Шварценеггер сказав у відео: «Вони подарували мені різдвяні подарунки, у них була прекрасна різдвяна ялинка, і я відчув себе частиною Америки, незважаючи на те, що я був іноземцем, я щойно приїхав до цієї країни. Я ніколи не забуду цю милість, доброту, тому я хотів зробити те ж саме, коли у мене з'явилися гроші. Ось чому протягом останніх 30 з чимось років я приїжджаю сюди. Мені приємно, що я можу ділитися добротою і надихати інших людей робити те ж саме».

На інших кадрах відео Шварценеггер роздає різдвяні подарунки відвідувачам, серед яких були сім'ї з дітьми. Він також спілкувався з ними і позував для фотографій.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....