"Цікавлять лише бабки": Російський коментатор розкрив причину мовчання Тимощука щодо війни РФ в Україні

Колишній капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук зацікавлений лише у власному фінансовому благополуччі. Саме цим пояснюється той факт, що нинішній помічник головного тренера санкт-петербурзького "Зеніту" жодним чином не висловлюється щодо нападу Росії на нашу країну, передають Патріоти України.

Таку думкуу своєму Telegram-каналі висловив знаменитий російський коментатор та журналіст Василь Уткін. Він нагадав історію про те, як український футболіст у 2008 році вирішив нажитися на квитках на півфінальний матч Кубка УЄФА між "Зенітом" та "Баварією".

"Його громадська позиція мені по тугому барабану. Тим більше, що за моїми уявленнями, у Тимощука просто не може бути жодної позиції. Його цікавлять лише й винятково бабки. Як ви пам'ятаєте, "Зеніт" у восьмому році виграв Кубок УЄФА. І у півфіналі грав із "Баварією". І Тимощук запросив для друзів чи то 50, чи то 70 квитків. Але клуб проводить контрольну закупівлю.

Кожного разу, це нормальний процес для боротьби зі спекуляцією. Так от квитки, запрошені Тимощуком, продавалися спекулянтами. Толік просто розжився на халяву. Цей хлопець – виключно про гроші. Жодної позиції у нього не було і бути не може. Він чисто за наймом", – розповів Уткін.

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...