"Ц*цьок мало": Блогерка Стужук зробила чотири пластичні операції в прямому ефірі і розізлила мережу (відео)

Відома українська блогерша Софія Стужук, яка зовсім недавно скаржилася на свої "ц*цьки порноактриси", зробила відразу чотири нові пластичні операції. Цього разу зірка вирішила змінити форму носу і видалити "зайве" з області навколо очей. Все це транслювалося в прямому ефірі зі сторінки пластичного хірурга Едгара Камінського в Instagram, передають Патріоти України.

Стужук лягла під ніж пластичного хірурга на наступний день після вечірки. Сама блогерка анонсувала операції словами про те, що тепер її "гульки закінчені". Зірка вирішила об'єднати всі процедури "краси" в одну, тому за раз її зробили: пластику кінчика носа, пластику перегородки, верхню блефаропластику повік і встановили нитки для підтяжки нижньої частини очей.

У момент операцій Стужук перебувала під наркозом. Сама блогерка задоволена результатами та вже вирушила додому. Вона стверджує, що пластичні операції поліпшать її зовнішність. Однак фанати з думкою Стужук не згодні.

"Ц*цьок мало, тепер і обличчя спотворює", "їй до психолога потрібно, а не до хірурга", "що там про прийняття себе, все брехня", "25 років, а так себе перекроює" - коментатори іронізують над Софією Стужук і не схвалюють її раптову любов до пластичних операцій.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...