Цибульська показала, що залишилося від квартири її батьків в Ірпені після приходу окупантів (відео)

Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська поділилася кадрами будинку своїх батьків у Ірпені, який понівечили російські окупанти. За її словами, жінка ридала побачивши, що залишилося від оселі. передають Патріоти України.

Цибульська не могла стримати сліз, адже її батьки могли постраждати під час обстрілів. "Ті дні, коли не було зв’язку під окупацією орків, і відсутність розуміння, чи вони живі, – найстрашніші", – написала зірка у своєму Instagram.

Співачка зазначає, що батьків вдалося вивезти з Ірпеня живим та неушкодженими. Телеведуча переконана, що зло у вигляді російських окупантів обов'язково буде покарано, і "фашистські гниди" отримають за заслугами."Дах над головою буде відудовано державою. Україною, в яку я вірила, вірю і буду вірити", – вказала зірка.

Цибульська також пообіцяла тримати своїх підписників у курсі справ та показувати, як саме можна отримати допомогу від держави."На конкретному прикладі розкажу, як це буде відбуватись. Які документи подаються, які органи відповідають за процес і як вони функціонують", – додала співачка.

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...