"Цих шоу дуже багато... А я просто люблю співати": Гайтана зізналася, чому пішла зі сцени

Співачка Гайтана кілька років тому зникла з горизонтів і тепер украй рідко радує своїх прихильників піснями та концертами. Хоча раніше її треки перемагали у всіх хіт-парадах, очолювали топ-чарти, а про спільні пісні з учасницею Євробачення 2012 мріяли імениті виконавці. Про те, що вона робила весь цей час і чому зараз майже не з'являється на публіці, Гайтана розповіла в інтерв’ю "Ранку з Україною" на каналі "Україна", передають Патріоти України.

За словами співачки, в один момент вона зрозуміла, що найголовніше для неї - сім’я. І сьогодні артистка відмовляється від усіх запрошень на телевізійні шоу, адже їй це нецікаво. "Цих шоу дуже багато... А я просто люблю співати. І зізналась собі чесно, що не хочу бути відомою абияк. Майже весь час я присвячую родині і відчуваю, що моя донечка нічого не втрачає - мама завжди поруч. І чоловік у цьому мене теж підтримує", - каже артистка.

І мріє Гайтана сьогодні не про великі зали і музичні винагороди, а про екзотичні дерева. У зірки з’явилось нове хобі - вона вирощує манго, авокадо та інші екзотичні рослини. Та це не значить, що Гайтана поставила хрест на своїй кар'єрі: хоч зірка і не женеться за славою, вона продовжує творити.

"Разом з чоловіком ми робимо музику - у нас є своя студія. Мені не потрібні стадіони - зі мною все простіше. Я люблю, коли затишно, коли з хорошим звуком і з людьми, які приходять просто відпочити", - ділиться зірка.

А от свою доньку - Сапфір-Ніколь співачка готує до геть іншої кар'єри. "Мрію, щоб вона стала лікарем. Тому я по максимуму купую їй все, що пов’язано з медициною. Мені здається, це професія, якої не вистачає мені", - розповіла Гайтана.

Через пандемію Гайтана зрозуміла, що сама хотіла б бути лікарем. Та все одно вважає себе причетною до цієї професії, адже лікує серця людей музикою.

До слова, співачка уже зараз готує для своїх прихильників новий, дуже особистий альбом. "Це і про зраду, і про ревнощі. Я знайшла такі слова, щоб дуже красиво заспівати про це. І хочу якомога швидше це презентувати", - коментує вона.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....