У тому числі... оптична ілюзія: Три секрети струнких ніжок Кейт Міддлтон

У Кейт Міддлтон маса достоїнств. Крім статусу ікони стилю, вона здобула славу визнаної красуні. І справа не тільки в природних даних. Герцогиня вміє вигідно підкреслити кращі сторони зовнішності: відмінну шкіру, розкішне волосся і струнку фігуру. А ноги і зовсім є її родзинкою. Щоб підтримувати їх у відмінній спортивній формі, 39-річна мама трьох дітей використовує три секрети, зазначають Патріоти України.

Пілатес

Генетика Міддлтон явно відіграє важливу роль в її стрункості. Але крім того, Кейт не може і дня прожити без активності. Дружина принца Уільяма обожнює біг, є завзятою лижницею, а ще регулярно займається йогою і пілатесом. Саме завдяки регулярній розтяжці ноги здобувають бездоганну форму.

Планка

Королівське джерело стверджує, що Кейт не упускає можливості зайнятися в будь-яку вільну хвилину. Вона багато працює в тренажерному залі Кенсінгтонського палацу.

Тренування Кейт включає:

  • кардіо-розминку
  • підйоми ніг
  • діагональні і зворотні випади
  • скручування живота
  • присідання
  • підйоми на носочках
  • мости
  • віджимання

Але найголовніший секрет її стрункої фігури - це відома всім планка. Вона зміцнює корпус і покращує поставу, але також впливає на спину, плечі, руки, сідниці і ноги.

Взуття

Ще один секрет ідеальних ніг Кейт - вдало підібране взуття. Герцогиня обожнює човники тілесного кольору, які візуально подовжують ноги і допомагають виглядати вищою і стрункішою. А також витончені моделі на високих підборах під колір вбранням.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...